Levre skoles musikkorps

Gøteborg 2015

En fantastisk konkurranse i Göteborg Konserthus ga 2. plass til Levre Skoles Musikkorps!  

Endelig foreligger resultatlisten fra konkurransen vi deltok i på årets korpstur til Gøteborg. Med 8 vel-klingende korps i konkurranseklassen var det usikkert hvordan det ville gå. Selv med en konsert  og et repertoar vi som supportere aldri tidligere har hørt korpset spille bedre, var det ikke sikkert at vi skulle nå så høyt på premielisten. Flere korps hadde "godt voksne" musikanter, så nivået var høyt. Heldigvis likte dommerne det de hørte, så vi ble belønnet med gode 92 poeng, 2 poeng bak vinneren, men 2 poeng foran nr 3. 

Utdrag fra begrunnelsen:
Med et variert program har i dag Levre Skoles Musikkorps blitt tildelt 2. premie i konkurransen i Gøteborg Music Festival. Orkesteret er dansant og har vist godt ensemblespill. Fortsett å spre musikalsk glede undere deres karismatiske dirigent.
Lykke til i fremtiden.


Vi gratulerer!!!

1. Brandbu Skolekorps                  94 poeng
2. Levre Skoles Musikkorps           92 p
3. Sande og Mosserød Skolekorps  90 p
4. Minde Skoles Musikkorps           89 p
5. KBN Skolekorps                         88 p
6. Folldal Skolekorps                     87 p
7. Seltjarnarness Ludrasveit           86 p
8. Vestawind                                 85 p

Mer om korpsturen
På søndag spilte Juniorkorpset en flott konsert i øs-pøs regn på Liseberg. Monster-regnet som passerte Norge tidligere på dagen traff oss akkurat da vi skulle spille. Likevel klarte juniorene å fokusere på å spille og det ble noen flotte numre før vi måtte komme oss under tak.

På tirsdag reiste vi hjemover igjen, selvsagt med stopp på grensen slik at vi kunne bruke opp resten av svenske-pengene.

Vi er svært stolte av alle de flotte musikantene våre som er gode ambassadører for Levre, Bærum og Norge!

Som vanlig er det noen som savner noen plagg når de kommer hjem og får pakket ut. De som savner noe eller har fått for mye med seg i bagasjen hjem bes om å sende en mail til Jan Frode på jan-aspe@online.no om dette så raskt som mulig. Vi har allerede fått tilsendt en pakke med gjenglemte ting, så trenger du det før ferien må du snarest si fra.

 GOD SOMMER ALLE SAMMEN!